Teknoloji

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL bir kez daha sızdı

google pixel 3 xl
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google‘ın çok yakında çıkaracağı Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefonları modern tüketici elektroniği tarihinde en çok sızan cihazlardan olabilir. İki cihazın, muhtemel diğer Google donanımlarıyla birlikte tanıtılacağı 9 Ekim’deki etkinliğe iki hafta kala, WinFuture sayesinde yeni bir sızıntı daha gördük.

Şimdiye kadar Pixel 3 ve Pixel 3 XL‘i defalarca gördük, hangi teknik özelliklere sahip olacağı konusunda epey fikir sahibiyiz. Son sızıntı ise telefonun önden ve arkadan görünümünü temsil eden birtakım fotoğrafları sunuyor.

Aslına bakarsanız, daha önce bilmediğimiz yeni bir şeye tanık olmuyoruz. Ne var ki, son fotoğraflar beyaz ve siyah renk seçeneklerinin geleceğini doğruluyor.

Aynı zamanda cihazın resmi duvar kağıtlarından bir tanesine de bakma fırsatı elde ediyoruz. Kocaman bir üç karakterinin beyaz ve siyah renkli arka plana saçıldığını görüyoruz.

Bunun ötesinde, geçmişteki sızıntılar sayesinde cihazın teknik özelliklerini aşağı yukarı biliyoruz. Daha iyi nitelikte kameralar, Snapdragon 845 işlemci, 4 GB RAM başlıca özellikler arasında olacak. Her iki telefon da Android Pie‘ın saf versiyonuyla çalışacak.

Standart Pixel 3 ve daha büyük ekranlı Pixel 3 XL‘in arasındaki en büyük fark ise XL’de bulunacak çentik olacak.

İLGİLİ HABERLER