Teknoloji

Google CEO’su Larry Page Motorola’nın yeni telefonlarının sağlamlığa önem vereceğini söyledi

Google’ın açıkladığı çeyrek yıl mali finans raporunda Motorola kara bir nokta olarak duruyor. Ne var ki, Google’ın bünyesine kattığı bu grubun yeni telefonlar çıkarmasına yönelik beklentiler de her geçen gün daha da artıyor. Google CEO’su Larry Page düzenlenen telekonferans oturumunda bu konuya da değindi.

google-motorola-logo

Larry Page daha önce söylediklerini tekrarlamakla birlikte Motorola’nın yeni cihazlarının akıllı telefonlarla ilgili sıklıkla dillendirilen sağlamlık şikayetlerine çare olacak bazı unsurlar barındıracağını kaydetti. Page batarya ömrü, suyun veya düşmelerin verdiği zararlara değindi ve bunların herhangi birisinin bile akıllı telefonlar için sorun olmaması gerektiğini dile getirdi.

Page, Motorola’nın yakında çıkacak ürünlerini gördükten sonra, tanık olduğu potansiyelin kendisini heyecanlandırdığını kaydetti. Bir yıldan az bir sürede büyük işler başardıklarını söyleyen Page etkileyici bir hıza ve iş yapış biçimine sahip olduklarını kaydetti. Bu arada sağlamlığın dışında, Motorola’nın yeni telefonlarının fazla büyük olmayacağı ve Android’in ham sürümüyle çalışacağı söyleniyor. Eski Google CEO’su Eric Schmidt de Motorola’nın telefonlarının önemli artılara sahip olacağını işaret etmişti, ancak bu artılar konusunda herhangi bir detay vermemişti.

İlgili >> The Verge

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER