Eğlence

God of War Ragnarök için ücretsiz bir indirilebilir içerik paketi geliyor

god of war ragnarök

God of War Ragnarök oyuncuları çok kısa süre içinde ücretsiz bir indirilebilir içerik paketine kavuşacak. Game Awards töreninde Kratos’a ses veren Christopher Judge’ın sahneye çıkmasından kısa bir süre sonra Sony Santa Monica, “Valhalla” adını taşıyan yeni indirilebilir içerik paketinin duyurusunu yaptı.

Valhalla, 12 Aralık’ta PlayStation 5 için ücretsiz olarak yayınlanacak. İndirilebilir içerik paketi, Ragnarök’ün son savaşından sonra geçiyor. Oyunda Kratos ve en iyi arkadaşı Mimir’in canavarlarla dolu zindanları ele geçirmesine odaklanılacak. Kratos, öldüğünde Vahalla’nın kapılarının dışında yeniden uyanacak ve zorlukları bir kez daha yenmeye çalışacak.

Sony’nin resmi blogunda konuyla ilgili olarak yapılan paylaşımda şu ifadeler yer alıyor: “Her denemede Valhalla’nın sunduğu zorlukları öğrenecek ve bunlara uyum sağlayacaksınız. Ne kadar çok üstesinden gelirseniz, hem Kratos’u hem de Valhalla’yı etkileyen kalıcı yükseltmelere kullanılabilecek daha fazla kaynak kazanırsınız.”

Kratos’un daha önce öldüğünü, cehenneme gittiğini ve birkaç kez yeniden ortaya çıktığını düşününce ölümün Kratos için o kadar da korkutucu olmadığı söylenebilir.

God of War Ragnarök: Valhalla bir yılbaşı hediyesi olacak

Game Awards sunucusu Geoff Keighley, ücretsiz yayınlanacak God of War Ragnarök: Valhalla’nın geliştiricilerden sadık oyuncu kitlesine verilen bir armağan olduğunu belirtti. Yılbaşına kısa bir süre kala yayınlanacak olması, bu indirilebilir içerik paketini gerçekten bir hediye haline getiriyor.

İLGİLİ HABERLER