Manşetler

GM 9 Pro sahiplerinin beklediği Android 9 Pie güncellemesi geldi

gm 9 pro android pie

General Mobile GM 9 Pro kullanıcılarının Android 9 Pie bekleyişi nihayet sona erdi. Yerli üretici, bu Android One telefonu için beklenen güncellemenin yayınlanmaya başladığını duyurdu.

Sosyal medya kanalları üzerinden bu önemli gelişmeyi duyuran General Mobile, güncellemenin kademeli şekilde dağıtıldığını kaydetti. 10 gün içinde tüm GM 9 Pro sahiplerinin Android 9 Pie güncellemesini alacağını ekledi.

General Mobile’ın GM 9 Pro’ya Android Pie güncellemesini getirmesi tahmin edilenden uzun sürdü. Telefonu geçtiğimiz yılın eylül ayında satışa çıkaran şirket, kısa bir süre sonra Android 9 Pie Beta programını açmış ve ilgili kullanıcılara yeni sürümü önceden deneyimleme imkanı sunmuştu. Bu durum beklenen güncellemenin fazla zaman geçmeden dağıtılacağı beklentisini doğurmuştu. Ne var ki, GM 9 Pro sahiplerinin bekleyişleri tahmin edilenden uzun sürdü.

General Mobile, GM 9 Pro dışında kalan diğer modellerin Pie güncellemeleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. MWC 2019’da duyurusu gerçekleştirilen GM 9 Plus modelinin ise Android 9 Pie ile yüklü olarak geleceğini biliyoruz.

Android 9 Pie ile birlikte GM 9 Pro sahipleri uyarlanabilir parlaklık, arka planda erişim kısıtlamaları, pil tasarrufu iyileştirmeleri, uyarlanabilir pil, ses ayarında yapılan iyileştirmeler gibi yeniliklerle tanışacak.

İLGİLİ HABERLER