Teknoloji

GM 9 Pro için Android 9 Pie beta kullanıma sunuldu

gm 9 pro android 9 pie

General Mobile Android 9 Pie Beta güncellemesini eylül ayı başlarında tanıtımını yaptığı yeni Android telefonu GM 9 Pro‘nun kullanıcılarına sunmaya başladı.

Google ile var olan işbirliği kapsamında kullanıcılarına Android’in yeni sürümlerini diğer üreticilere göre daha erken sunmasıyla bilinen General Mobile, Android 9 Pie konusunda da benzer bir grafik çiziyor.

General Mobile, Google’ın yeni işletim sistemi Android 9 Pie’ın beta versiyonunu geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı yeni telefonu GM 9 Pro kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bu sayede General Mobile kullanıcıları Android işletim sisteminin en güncel versiyonuna hızlı biçimde kavuşma imkanı yakalıyor.

Android 9 Pie ile birlikte kullanıcılar yeni geçiş animasyonları, all in one ana ekran butonu, yeni ses kontrol arayüzü, değiştirilebilir navigasyon bari gibi birçok yenilikten faydalanabilecek.

Android 9 Pie beta sürümünü kullanmak isteyen GM 9 Pro kullanıcılarının bu bağlantıdan ulaşacakları kayıt formunu doldurarak işe başlamaları gerekiyor. General Mobile tarafından hazırlanan Google Dokümanlar formunu doldurduktan sonra gerekli adımlar şirket tarafından verdiğiniz e-posta adresinize iletiliyor.

Beta sürümüyle ilgilenmeyen ve şu anda Oreo‘dan memnun olan GM 9 Pro kullanıcıları Android 9 Pie güncellemesinin asıl sürümünü yılın son çeyreğinde kullanmaya başlayabilecekler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER