Teknoloji

Samsung’dan Galaxy Z Flip 5 için yeni paylaşım geldi

galaxy z flip 5

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarından Galaxy Z Flip 5, 26 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Güney Koreli şirket, tanıtım etkinliği öncesinde “Katlanabilir tarafa geçmeye hazır mısın?” kampanyası çerçevesinde yeni bir video paylaştı. Bu videoda Z Flip 5’in katlanabilir ekranı animasyon karakterler için bir dans pistine dönüşüyor.

Söz konusu kampanyanın ilk videosu geçtiğimiz hafta paylaşılmıştı. Bu videoda korku tarzını deneyen Samsung, yeni videoda daha eğlenceli bir tema seçmiş gibi görünüyor. Şirket ABD’de Z Flip 5 için şimdiden rezervasyon almaya başlamış durumda.

Z Flip 5 hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılar sayesinde telefona dair pek çok detay şimdiden ortaya çıkmış durumda. Örneğin, katlanabilir telefonunun kapak ekranının selefine kıyasla daha büyük olacağı biliniyor. 3.4 inç büyüklüğündeki ekranın 740 x 728 piksel çözünürlüğünde olacağı ve Google uygulamalarını optimize şekilde çalıştırabileceği de bilinenler arasında yer alıyor. Devrim niteliğindeki kapak ekranı, Samsung’un telefondaki önemli pazarlama noktalarından biri olacak gibi görünüyor.

Galaxy Z Flip 5 Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

Galaxy Z Flip 5’in kalbinde Qualcomm’un Galaxy cihazlar için optimize ettiği Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Samsung’un 26 Temmuz’a kadar Z Flip 5 için heyecanı artırmaya yönelik başka paylaşımlar yapması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER