ManşetlerTeknoloji

Galaxy S23 FE, A54, Z Flip 5 ve Z Fold 5 için One UI 6 dağıtımı başladı

galaxy s23 fe inceleme

Samsung bir süre önce Android 14 ve One UI 6 dağıtımına başlamıştı. Güney Koreli şirket, tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi, yeni güncellemenin dağıtım sürecini oldukça hızlı şekilde işletiyor. Galaxy S23 ve S22 serilerinin ardından Galaxy S23 FE, A54, Z Flip 5 ve Z Fold 5 de Android 14 ve One UI 6 güncellemesini alıyor.

Galaxy A54 için dağıtım sürecinin ABD’de başladığı belirtiliyor. İlk etapta AT&T abonesi olan A54 sahiplerinin Android 14 ve One UI 6 ile tanıştığı öğrenildi. Z Fold 5 ve Z Flip 5’in Android 14 dağıtımında ise ilk talihliler ABD’deki Verizon aboneleri oldu.

S23 FE tarafında ise daha küresel bir dağıtım süreci işliyor gibi görünüyor. Ancak şimdilik sadece Samsung’un Exynos işlemcisine sahip S23 FE’lerin Android 14 ve One UI 6 güncellemesini aldığı belirtiliyor. Bu akıllı telefonun Türkiye’de de Exynos işlemciyle satıldığını hatırlatmakta fayda var.

Türkiye’deki Galaxy S23 FE sahipleri için henüz güncelleme süreci başlamadı

Elimizdeki Galaxy S23 FE’nin henüz Android 14 ve One UI 6 güncellemesini almadığını söyleyelim. Android tarafında güncellemelerin dağıtım sürecinin ülkeden ülkeye, hatta operatörden operatöre değiştiğini belirtmekte fayda var. Dolayısıyla bahsi geçen tüm telefonlar için kısa sürede tüm kullanıcılara ulaşılacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER