Teknoloji

Galaxy S7 Oreo güncellemesinin dağıtımı yeniden başladı

google güvenlik
galaxy S7 oreo
Samsung Galaxy S7 Oreo güncellemesinin dağıtımına yeniden başladı

Galaxy S7 Oreo güncellemesinin dağıtımı bundan kısa bir süre önce başlamıştı. Ancak Samsung hafta içinde karşılaşılan bazı sorunlar nedeniyle güncellemenin dağıtımını durdurma kararı almıştı. Sorunları çözen şirket dağıtıma yeniden başladı.

Bu kararın Android 8.0 Oreo ile güncellenen bazı Galaxy S7 ve S7 edge’lerde görülen yeniden başlatma sorunu nedeniyle alındığı belirtilmişti. Güncellemenin dağıtımını durdurarak sorunu mercek altına alan Samsung, problemin kaynağını bulup gerekli yamayı yaparak güncellemeyi tekrar dağıtıma çıkardı.

Samsung bir açıklama yaparak Galaxy S7 ve S7 edge için Android Oreo güncellemesinin dağıtımına tekrar başladığını duyurdu. G930FXXU2ERE8 ve G935FXXU2ERE8 seri numaralı güncellemeler, Samsung’un 2016 model amiral gemilerini Android Oreo ile buluşturuyor.

Samsung Galaxy S7 Oreo güncellemesiyle birlikte Samsung Experience 9.0 sürümünü ve Android’in nisan ayı güvenlik güncellemesini de kullanıcılarla buluşturuyor. Yeniden başlatma sorunundan mağdur olan güncellemeyi indirenlerin beklediği yama da yayınlandı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER