Teknoloji

Galaxy S22 serisinin One UI 6.1 güncellemesi dünyaya açılıyor

galaxy s22+ inceleme samsung galaxy s22

Samsung, Galaxy S22 serisi için bu ayın başında Güney Kore’de yayınlanan One UI 6.1 güncellemesini bir hata nedeniyle bir günde durdurmuştu. Bu aranın ardından Güney Kore’de tekrar başlayan dağıtım süreci, şimdi de küresel ölçeğe genişliyor.

S22, S22+ ve S22 Ultra için hazırlanan One UI 6.1 güncellemesi, Avrupa’da da kullanıcılarla buluşmaya başladı. Önümüzdeki dönemde güncellemenin kapsama alanının biraz daha genişlemesi bekleniyor. S90xBXXU9EXE1 model numarasıyla yayınlanan güncelleme, Android’in Mayıs 2024 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.

Galaxy S22 serisi için One UI 6.1 dağıtımı neden durmuştu?

Samsung Community forumlarında, S22 serisinin güncellemesinin hatalar nedeniyle durdurulduğu belirtilmişti. Güncelleme sonrası bazı kullanıcılar, kilit ekranının çalışmadığını ve dokunmatik ekranın işlevini yitirdiğini bildirdi. Bu durum, fabrika ayarlarına dönülmesini zorunlu kıldı.

Avrupalı S22, S22+ ve S22 Ultra sahipleri güncellemenin cihazlarına gelip gelmediğini Ayarlar menüsündeki Yazılım Güncellemesi bölümü üzerinden kontrol edebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER