Teknoloji

Galaxy S21 Ultra için çarpıcı S Pen iddiası

galaxy s21 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ünlü duyumcu Ice Universe, Samsung ürünleriyle ilgili isabetli analiz ve öngörüleriyle tanınıyor. Ice Universe şu sıralarda Galaxy S21 Ultra hakkında dikkat çekici paylaşımlar yapıyor. Bu paylaşımların en yenisi ise dikkat çekici bir iddiayı gündeme getiriyor.

Samsung’un S21 Ultra’da S Pen’i de sunabileceği dedikoduları bir süredir etrafta dolaşıyor. Samsung’un Galaxy Note serisini sonlandırarak yerine katlanabilir Z Fold serisini öne çıkaracağı söyleniyor. Ancak bunun için katlanabilir ekranlı telefonların S Pen’i destekleyecek kadar dayanıklı hâle gelmesinin planlandığı belirtiliyor.

Ice Universe Twitter hesabından yaptığı paylaşımda S21 Ultra’nın kesinlikle S Pen desteği sunacağını iddia ediyor.

Galaxy S ve Note serileri arasındaki benzerlikler son yıllarda iyiden iyiye artmış durumda. S20 Ultra ve Note 20 Ultra’nın ana özelliklerinin bir hayli yakınlaşması, Samsung’un bu iki seriden birinden vazgeçebileceği dedikodularını alevlendirmişti.

Ocak ayında tanıtılması beklenen Galaxy S21 Ultra hakkında başka iddialar da mevcut. Akıllı telefonda 1440p çözünürlüklü 120Hz bir LTPO AMOLED panelin bulunması bekleniyor. S21 Ultra’da ana kamera görevini ise Samsung’un yüzde 12 daha fazla ışık hassasiyetine sahip 108 megapiksel çözünürlüklü yeni HM3 sensörünün üstleneceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER