Teknoloji

Galaxy Note 8 15 Eylülde raflardaki yerini alabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy note 8Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Note 7’nin başına gelenlerin ardından Samsung’un Galaxy Note serisinin akıbetinin ne olacağı merak ediliyordu. Bir dönem serinin sonlandırılacağı iddia edilse de, Samsung seriden vazgeçmedi. Note ailesinin en yeni üyesi Galaxy Note 8, 23 Ağustosta düzenlenecek Unpacked etkinliğinde resmen gözler önüne çıkacak.

Tanıtım etkinliğine sayılı günler kala, Note 8 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Ünlü duyumcu Evan Blass, telefonun ön satış sürecinin tanıtımından bir gün sonra, yani 24 Ağustosta, başlayacağını açıkladı.

Ünlü duyumcu telefonun raflarda yerini alacağı tarih olarak ise 15 Eylülü işaret etti. Samsung’un yeni akıllı telefonunun 15 Eylülde satışa sunulacağına dair iddialar daha önce de gündeme gelmişti. O dönemde söz konusu tarihin sadece Güney Kore için geçerli olabileceği belirtilmişti. Ancak Blass’in paylaşımı, çıkış takviminin daha geniş bir alanı kapsadığını gösteriyor.

Galaxy Note 8 ön sipariş hediyeleriyle gelecek

Blass’in paylaşımı, Note 8’e dair ilginç bir özelliği daha ortaya çıkarıyor. Note 8 için ön sipariş veren Avrupalı kullanıcılar, telefonu bir bilgisayara dönüştüren DeX dock’a ücretsiz olarak sahip olabilecek. Blass, 256 GB microSD kart ve Gear 360 kameranın da ön sipariş hediyeleri arasında olabileceğini belirtse de, bu ürünler için bir bölgeyi işaret etmedi.

İLGİLİ HABERLER