Teknoloji

Galaxy Note 8 15 Eylülde satışa sunulabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy note 8Galaxy Note 8 büyük ihtimalle Samsung’un 23 Ağustosta düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde gözler önüne çıkacak. Bu tarih, Berlin’de düzenlenecek IFA 2017’nin açılış günü aktivitelerinin 8 gün öncesine tekabül ediyor.

Samsung Avustralya’nın Note 8 ekranı için tamir kampanyasını 25 Ağustostan itibaren başlatması, cihazın tanıtım gününden itibaren raflarda olabileceğini düşündürüyor.

Ancak bazı analistler, Samsung’un Note 8’i piyasaya sürmek için çok acele etmeyeceğini iddia ediyor. Güney Koreli mobil operatörlerinden alındığı söylenen bilgiler de bu iddiaları destekliyor. Telekom operatörleri, Note 8’in 15 Eylül itibarıyla satışa sunulacağını öne sürdü. Akıllı telefonun fiyatı konusunda ise şimdilik bir ipucu verilmiş değil.

Galaxy Note 8 LG V30 ile aynı dönemde satışa sunulabilir

Samsung’un Note 8’i LG V30 ile aynı dönemde piyasaya sürebileceği de iddialar arasında yer alıyor. LG V30 ile ilgili son sızıntılarda telefonun 31 Ağustos itibarıyla resmiyet kazanabileceği görülmüştü. LG’nin de 10 ila 14 günlük bir bekleme süresini tercih etmesi durumunda, V30 ve Note 8 yakın tarihlerde raflarda olabilir. Bu durumun iki telefon arasındaki rekabeti çok daha ilginç hâle getireceği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER