Manşetler

Galaxy Note 7 TV reklamı özellikler konusunda ipucu veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy Note serisinin en yeni üyesini 2 Ağustosta gerçekleştireceği etkinlikte resmen tanıtacak. Geri sayımda sona yaklaşılırken, Samsung Mobile Güney Kore ofisi tarafından YouTube’a yüklenen reklam, Galaxy Note 7 ile ilgili dikkate değer bazı ipuçları veriyor.

Galaxy Note 7 TV reklamı parmak izi tarayıcısı ve desenle telefon kilidi açma gibi bazı özellikleri ilk etapta gözler önüne seriyor. 30 saniye süren reklamda akıllı telefonun tamamını görmek mümkün olmuyor. İris tarayıcısı da sıklıkla telefonda bulunması muhtemel özellikler arasında sayılıyor. Ancak reklamda iris tarayıcısına ilişkin bir işarete rastlanmıyor.

Galaxy Note 7 TV reklamı suya dayanıklı kasayı işaret ediyor

Reklamda dikkat çeken bir diğer nokta ise suya dayanıklılık konusunda verilen ipucu oluyor. Reklamda kadranlı telefonlar suyun içine atılmış biçimde gösteriliyor. Bu da Galaxy Note serisinin yeni üyesinin suya dayanıklı olacağına dair haberleri destekleyen bir işaret olarak değerlendiriliyor. Telefonun 1,5 metre derinlikte 30 dakika boyunca çalışmayı sürdürebileceği söyleniyor. Galaxy Note 7, serinin suya dayanıklı ilk modeli olması nedeniyle seleflerinden farklı bir yerde konumlanacak gibi gözüküyor.

Samsung, Galaxy Note 6 yerine Note 7 ismini tercih ettiğine dair bir ipucunu da reklamda veriyor. Reklamda 0’dan 5’e kadar rakamlar neon ışıklarıyla gösteriliyor. 5’ten sonrasında ise soru işareti yer alıyor. Ardından gelen karede ise çizgili bir sarı defterde İngilizcede olumsuzluk anlamını belirten “Not” kelimesi görülüyor. Sonrasında bu kelimenin yanına e harfi ekleniyor ve ortaya “Note” kelimesi çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER