Teknoloji

Galaxy Note 20 serisinin renkleri ortaya çıktı

galaxy note 20

Samsung’un Galaxy Note 20 serisini ağustos ayında tanıtması bekleniyor. Tanıtım için henüz Samsung cephesinden net bir işaret gelmezken, telefonlara dair dedikodulara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların en yenisinin merkezinde serinin üyelerinin renk seçenekleri bulunuyor.

Ünlü duyumcu Ishan Agarwal, Twitter hesabında Note 20 serisinin renklerini paylaştı. Agarwal, kullanıcıların karşısına ekstra renk seçeneklerinin çıkarılabileceğini belirtmeyi de ihmal etmedi. Bu paylaşıma göre; standart Note 20 için gri, yeşil ve bakır renk seçenekleri sunulacak. Note 20 Plus ise bakır, siyah ve beyaz renkleriyle raflardaki yerini alacak. Agarwal, Samsung’un tıpkı S20 serisinde olduğu gibi Note 20’de de Ultra versiyonu sunacağını ve bu versiyonun renk seçeneklerinin Note 20 Plus ile aynı olacağını belirtti.

Samsung’un Galaxy Buds X olarak anılan yeni kablosuz kulaklığını da yeni Note modelleriyle birlikte tanıtması bekleniyor. Agarwal, bu kulaklığın renk seçeneklerinin de Note 20 serisiyle uyumlu olacağını belirtti. Kablosuz kulaklığın bakır, siyah ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacağı söyleniyor.

Agarwal’in iddialarını destekleyecek görseller şu an için mevcut değil. Dolayısıyla bu renklerin Note 20 serisinde ve Galaxy Buds X’te nasıl görüneceği konusunda şimdilik net bir fikir edinmek mümkün değil.

Galaxy Note 20 serisinde 108 megapiksel kamera, 120Hz ekran, Qualcomm Snapdragon 865 veya Exynos 992 işlemci gibi özelliklerin sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Note serisinin en karakteristik özelliği olan S Pen de Note 20 serisinde kullanıcıların karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER