Teknoloji

Galaxy Note 20 serisi için One UI 3’ün tam sürümünün dağıtımı yaklaşıyor

samsung galaxy s22 note
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra için geçtiğimiz ay Güney Kore’de başlayan One UI 3 beta programı sona erdi. Beta programının bitişi, bu iki cihaz için One UI 3’ün nihai sürümünün dağıtımına yakında başlayacağını gösteriyor.

Ancak bu noktada programın Güney Kore’de sonlandırıldığının altını çizmek gerekiyor. Diğer ülkelerde Note 20 serisi için One UI 3 betasının güncellemeleri hâlâ devam ediyor. S20 serisi için One UI 3 beta programı da hâlihazırda birkaç ülkede devam ediyor. Samsung’un yakında en azından Güney Kore’de bu programı sonlandırabileceği belirtiliyor.

Samsung’un forum moderatörleri, katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 2 için Güney Kore’de yayınlanan en sone One UI 3 betasının dağıtımının durdurulduğunu da açıkladı. Telefonların kilidinin açılmasını engelleyen bir hata nedeniyle dağıtımın durdurulduğu ifade edildi. Samsung dağıtımın ne zaman başlayacağı konusunda ise bilgi vermedi.

Galaxy Note 20 serisi için One UI 3 betasının testlerinin, bir ülkede de olsa, tamamlanması, Samsung’un artık son dokunuşları yaptığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER