Manşetler

Galaxy Note 10’un tanıtım tarihi için yeni iddia

Samsung Galaxy Note 10

Samsung’un ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold‘un yeni çıkış tarihinin açıklanması için bekleyiş devam ederken, Güney Koreli şirket takvimindeki diğer işler ve etkinliklerle ilgilenmeyi sürdürüyor. Galaxy Note serisinin yeni üyelerini yıllardır ağustos ayında tanıtan Samsung, bu geleneği 2019’da da devam ettireceğe benziyor. CNET‘in haberine göre, Samsung geleneksel Unpacked etkinliğini 7 Ağustos’ta ABD’nin New York eyaletinin Brooklyn ilçesinde bulunan Barclays Center’da gerçekleştirecek. Bu etkinliğin yıldızı da Samsung Galaxy Note 10 olacak.

Güney Koreli Note şirketin bu etkinlikte 5G telefonlarını ve Galaxy Fold’u da sahneye çıkarması bekleniyor. Ancak etkinlikte gözlerin çevrileceği asıl telefonun Note 10 olacağını görmek pek zor değil. Samsung, Note 10 ile üst segment telefon pazarındaki gücünü biraz daha artırmayı hedefliyor.

Galaxy Note serisi, Samsung’un üst sınıf akıllı telefon pazarındaki gücünün önemli yapı taşları arasında bulunuyor. Büyük akıllı telefon devrini başlatan Galaxy Note serisi, rakiplerinin büyümesine de vesile olmuştu. Katlanabilir telefon döneminin başlamasının ardından Galaxy Note serisinin nasıl değişeceği de merakla bekleniyor.

Galaxy Note 10, Galaxy Note serisinde yeni bir dönemi de başlatabilir. Samsung’un bu yıl ilk defa Note serisi için birden fazla model tanıtabileceği söyleniyor. Bu iddianın gerçek olup olmadığı ağustos ayında anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER