Teknoloji

Galaxy Note 10 için hazırlanan kılıflar ortaya çıktı

samsung galaxy note 10

Samsung Galaxy Note 10 serisiyle ilgili tüm detaylar 7 Ağustos’ta gün yüzüne çıkacak. Ancak geçtiğimiz yılın sonlarından itibaren etrafta dolaşmaya başlayan dedikodu ve sızıntılar hâlâ devam ediyor. Note 10 ve Note 10+ hakkındaki en yeni sızıntının merkezinde ise telefonlar için hazırlanan kılıflar bulunuyor.

Samsung’un Note 10 ve Note 10+ için hazırladığı koruyucu kılıflara ait fotoğraflar; önce WinFuture, daha sonra da Android Community tarafından yayınlandı. Kılıfların fotoğrafları da Note 10 ve Note 10+’ın tasarımlarıyla ilgili önemli detayları bir kez daha gösteriyor.

Aksesuar fotoğraflarında göze ilk olarak Note 10’un arka kamerası çarpıyor. Samsung’un yenilenmiş kamera sistemi, telefonun arka panelinin sol üst köşesinde yer alıyor. Buna ek olarak, fotoğraflar Note 10 ve Note 10+ arasındaki boyut farkını da görmeyi sağlıyor.

Kamera sisteminin tasarımı, Note 10 ile serinin eski üyeleri arasındaki en önemli fark olarak öne çıkıyor. Samsung’un Note 10’un için silikon kılıf, deri kılıf, koruyucu kılıf ve şeffaf kılıf çıkarması bekleniyor. Güney Koreli şirketin tüm amiral gemilerinde olduğu gibi, Note 10’da da LED View kılıf çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy Note 10 için ne kadar ödemek gerekecek?

Note 10 hakkındaki güncel sızıntılardan birisi de serideki telefonların fiyatıyla ilgiliydi. Ünlü duyumcu Ishan Agarwal, telefonun Avrupa’daki satış fiyatlarıyla ilgili bilgi vermişti. Bir diğer ünlü duyumcu Roland Quandt ise telefonun ABD’deki satış fiyatlarını açıkladı.

Quandt’ın verdiği bilgiye göre; 256 GB dahili depolama alanına sahip Galaxy Note 10, ABD’de 949 dolar karşılığında satılacak. Note 10+ içinse 1099 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER