Teknoloji

Galaxy M01s Google Play Console’da görüldü

samsung galaxy a10s

Samsung Galaxy M01s, kısa süre önce TUV Rheinland sertifikası almış ve bu sertifikada akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3900 mAh kapasiteli pilinin sağlayacağı görülmüştü. Akıllı telefonun izine şimdi de Google Play Console’da rastlandı. Buradaki kayıt sayfası, telefonun aslında geçtiğimiz yılın ağustos ayında tanıtılan Galaxy A10s’in yeniden isimlendirilmiş versiyonu olduğunu gösteriyor.

Galaxy A10s’in Google Play Console’daki kaydında Galaxy M01s’in adı da geçiyor. Bu da akıllı telefonların birbirlerinin aynısı olduğunu ortaya koyuyor. Kayıt sayfasında Helio P22 işlemci, 3 GB’ye kadar RAM ve HD+ çözünürlüklü ekran gibi bilgileri görmek de mümkün oluyor.

Eğer Galaxy M01s belirtildiği gibi Galaxy A10s ile aynı özelliklere sahipse, bu telefonun 6.2 inç TFT ekran taşıdığı anlamına geliyor. 8 megapiksel ön kamera, 13 megapiksel ana arka kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

galaxy m01sGalaxy M01s arka panele yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı, microSD kart yuvası ve 3.5 mm. kulaklık jakı da barındıracak.

İLGİLİ HABERLER