Teknoloji

Galaxy Home Mini 2 Bluetooth sertifikası aldı

galaxy home mini 2

Samsung Galaxy Home Mini 2 akıllı hoparlör için çalışmaların başladığına dair haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Yeni bir sızıntı Samsung’un Apple HomePod mini, Google Nest ve Amazon Echo ile rekabet edecek ürününün çıkışının çok uzak olmadığını gösteriyor.

Galaxy Home Mini 2’ye ait olduğu iddia edilen Bluetooth SIG sertifikası ortaya çıktı. Sertifikada hoparlörün model numarasının SM-V320 olduğu ve Bluetooth 5.2 desteğine sahip olduğu görülüyor.

Kısa süre önce Galaxy Home Mini 2’nin üretiminin başladığı iddiası ortaya atılmıştı. Samsung’un hoparlörün duyurusunu da yakında yapacağı belirtilmişti. Güney Koreli şirketin 9 Şubat’ta bir etkinlik düzenleyeceği biliniyor. Bu etkinlikte Galaxy S22 ve Tab S8 serisiyle birlikte Home Mini 2’nin duyurulması da akıllara gelen ilk ihtimal oluyor.

Samsung ilk Galaxy Home Mini’yi sadece ana vatanı Güney Kore’de satmıştı. Galaxy Home Mini 2 için en önemli beklenti, hoparlörün Güney Kore dışında da satışa sunulması. Bu beklentinin karşılanıp karşılanmayacağı zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER