Manşetler

Samsung Galaxy S22 serisi tanıtım tarihini resmen açıkladı

samsung galaxy s22 tanitim tarihi

Samsung Galaxy S22 serisi tanıtım tarihi belli oldu. Yeni telefonların tanıtımlarının beklendiği gelecek Galaxy Unpacked etkinliği için Samsung, resmi tarih ve saati verdi. Etkinlik 9 Şubat Çarşamba günü Türkiye saatiyle 17.00’de gerçekleştirilecek.

Etkinlik davetiyesinde, Samsung’un geleceği yeniden şekillendiren ve karanlığa ışık tutan cihazlarla kuralları yeniden yazdığı belirtiliyor. Ayrıca eşlik eden görsellerde ise, büyük bir “S” harfi ve “The Epic Standard” terimi yazıyor. Bunlar sayesinde yeni nesil Galaxy S22 serisini göreceğimizi rahatlıkla anlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Samsung, yeni S Serisi Ultra cihazın şubat ayında çıkacağının işaretini vermiş ve bu yeni cihazın muhtemelen Note serisini içine alacağını ima etmişti. Bu durum aynı zamanda Note serisinin de sonu anlamına geliyor.

Her zaman olduğu gibi, özellikle geçen aydan bu yana artacak şekilde, Galaxy S22 sızıntıları güçlü bir şekilde geliyor. Görünüşe göre, S22 Ultra, Note serisi telefonlarda olduğu gibi S-Pen kapasitif ekran kalemi için gerçekten özel bir yuvaya sahip olacak. Ayrıca temel S22 modelinin, S21’in 6.2’sine kıyasla biraz daha küçük olan 6.1 inç ekrana sahip olacağı söyleniyor. Şimdiye kadarki sızıntılar, S22 ile gelen önemli bir özellik veya tasarım değişikliği önermiyor, sadece 2022 amiral gemisi sınıfına ayak uydurmaya yönelik bazı güncellemeler olacak.

Yeni Galaxy S22 serisi ile ilgili tüm detayları doğrudan Samsung’dan almak için 9 Şubat günü Samsung’un YouTube kanalında olun. Biz de etkinlik sırasında ve sonrasında yayınlayacağımız içeriklerle yeni Galaxy S serisi telefonları yakından tanımanıza yardımcı olacağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER