Teknoloji

Yeni Galaxy A71 5G fotoğrafları tasarım farkını gösteriyor

galaxy a71 5g

Samsung Galaxy A71 5G, geçtiğimiz ay Çin’de TENAA tarafından onaylanmıştı. TENAA’ya sunulan belgeler, telefonun tasarımını ve teknik özelliklerini görmeyi sağlamıştı. Bunlara şimdi de Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğraflar eklendi. Söz konusu fotoğraflar hem telefonun tasarımını daha detaylı gösteriyor hem de farklı renk seçeneklerini ortaya koyuyor.

Galaxy A71 5G’nin tasarım bakımından 4G versiyonundan pek farklı olmadığını söylemek gerekiyor. A71 5G’de de delikli ekran ve L harfi şeklinde sıralanmış dört arka kamera sensörü bulunuyor. Arka paneldeki dikey şeritler de gözden kaçmıyor.

Ancak biraz daha dikkatli bakıldığında Galaxy A71’in 4G ve 5G versiyonları arasındaki küçük bir görsel fark göze çarpıyor. A71’in 4G versiyonunda arka panelde “elmas kesim” olarak tabir edilebilecek bir tasarım söz konusu. A71 5G’de ise Samsung’un “çift tonlu” bir kaplamayı tercih ettiği görülüyor.

Galaxy A71 5G, Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 990 işlemciyle gelecek. Telefon için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak pek çok sertifika alması ve tanıtım fotoğraflarının sızması, beklenen duyurunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER