Teknoloji

Samsung Galaxy A15 4G testten geçti, bazı özellikleri ortaya çıktı

galaxy a15 4g

Samsung Galaxy A15’e ait olduğu söylenen görseller geçtiğimiz ay internete sızmıştı. Bu görseller sayesinde telefonun neye benzediği konusunda fikir edinmek mümkün olmuştu. Şimdi de, Galaxy A15 4G modeli Geekbench’in veri tabanında boy gösterdi. Böylelikle telefonun bazı önemli özellikleri de gözler önüne çıktı.

A15 4G, Geekbench’in veri tabanında SM-A155F model numarasıyla yer alıyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 14 yüklü şekilde çıkacağı ve 4 GB RAM’e sahip olduğu görülüyor. Akıllı telefonun maksimum saat hızı 2 GHz olan sekiz çekirdekli işlemcisi tek çekirdek testinden 743 ve çoklu çekirdek testinden de 2005 puan alıyor.

A15 4G’nin benchmark testinin sonucu telefon hakkında başka bir detay vermiyor. Ancak daha önce sızan görseller, telefonun Sonsuz-U ekrana sahip olacağını göstermişti. Bu ekranın büyüklüğünün 6.4 inç olması bekleniyor.

Galaxy A15 4G hakkındaki sızıntılar artacaktır

Samsung Galaxy A15 4G hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde sızıntılara yenilerin eklenmesi ve telefonla ilgili daha fazla detayın gün yüzüne çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER