Teknoloji

Samsung Galaxy A serisine bir üye daha eklemeye hazırlanıyor

samsung galaxy a15

Samsung Galaxy A05 ve A05s hakkındaki sızıntılar uzun süredir etrafta dolaşıyor. Ancak Güney Koreli şirketin A serisi için hazırlıkları bu iki cihazla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Yeni bir sızıntı, Samsung Galaxy A15 adını taşıyan başka bir modelin tasarımını detaylı şekilde görmeyi sağlıyor.

Sızıntıya göre; Galaxy A15, tıpkı Galaxy A14 5G gibi, üç arka kamerayla gelecek. Akıllı telefonun 6.4 inç büyüklüğünde Sonsuz-U ekrana sahip olduğu görülüyor. Galaxy A14 5G ise Sonsuz-V ekranla kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Buna ek olarak, Galaxy A15’te Samsung’un düz kenarları tercih etmesi de dikkat çekiyor. Galaxy A14 5G yuvarlatılmış kenarlara sahip.

Galaxy A15’in sağ kenarında ses kontrol tuşları ve aynı zamanda parmak izi tarayıcısı işlevi gören güç butonu bulunuyor. Sol tarafta ise SIM kart yuvası yer alıyor. Alt kenarda ise USB-C girişi, ana mikrofon, hoparlör ve 3.5 mm kulaklık jakı kullanıcıları bekliyor. Telefonun üst kenarında ikinci bir mikrofon daha mevcut.

Samsung Galaxy A15 hakkında bilinenler şimdilik sınırlı

İddiaya göre, Samsung Galaxy A15 160.2 x 76.8 x 8.4 mm ölçüleriyle gelecek. Galaxy A15 hakkındaki diğer detaylar belirsizliğini korusa da, önümüzdeki dönemde yeni sızıntı ve paylaşımların gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER