EğlenceTeknoloji

Forza Motorsport 7 Xbox Game Pass aboneleriyle buluşuyor

forza motorsport 7 xbox game pass

Forza Motorsport 7, sonunda Xbox Game Pass abonelerinin deneyimleyebildiği oyunlar arasında yerini aldı. Oyun hem Xbox hem de PC üzerinde oynanabiliyor.

2017’de yayınlanan Forza Motorsport 7’nin Xbox Game Pass’e eklenmesi uzun bir süredir bekleniyordu. Özellikle daha sonra yayınlanan Forza Horizon 4’ün Game Pass’e gelmesinin ardından bu beklenti biraz daha kuvvetlenmişti.

Microsoft’tan verilen bilgiye göre, Forza Motorsport 7’nin Game Pass versiyonunda oyuncular 4K 60fps çözünürlük keyfini HDR ile hem PC’de hem de Xbox One X’te yaşayabilecek.

Microsoft, Xbox Series X’in çıkışının ardından oyunun Xbox Velocity Architecture avantajlarından yararlanabileceğini de duyurdu. Bu da oyunun çok daha hızlı yüklenebileceği ve yarışlar arasında neredeyse “anında geçiş” yapılabileceği anlamına geliyor.

Forza Motorsport 7, Xbox Game Pass Ultimate ile bulut oyun desteği de sunuyor. Bu da oyunun farklı cihazlarla farklı yerlerde oynanabilmesini mümkün kılıyor. Salonda Xbox, yatak odasında Android telefon ile Forza Motorsport 7 oynanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER