EğlenceTeknoloji

Yeni Fortnite sezonunun teması belli oldu

fortnite 2. bölüm 3. sezon unreal engine pc

Fortnite’ın geliştiricileri, oyundaki yenilikler hakkında ipucu vermeyi oldukça seviyor. Bunun örneklerinden biri, “Choppa” adını taşıyan helikopterlerin oyuna eklenmesinden önce görülmüştü. Söz konusu örneklere bir yenisi, Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon macerasının başlamasına kısa bir süre kalmışken eklendi.

Öncelikle bu sefer ortada sadece Epic Games tarafından verilen ipuçlarının olmadığını ve başka içeriklerin de bulunduğunu belirtmek gerekiyor. Ortaya çıkan sızıntılar, yeni sezonda oyuncuları bir “sel” temasının beklediğini gösteriyor. Dextero’da yer alan habere göre, oyuncular bir süredir Fortnite haritasında su birikintileriyle karşılaşıyor.

Fortnite sızıntıları paylaşan @FortTory isimli Twitter hesabı, geçtiğimiz günlerde su altında yüzmeyle ilgili yeni animasyonların varlığını ortaya çıkarmıştı. Bu işaretlerin en büyüğünü ise Epic Games verdi ve PlayStation Store’daki Fortnite Battle Royale ikonunu suyun üzerinde paraşüte bağlı şekilde duran parti otobüsünün görüldüğü resimle değiştirdi.

Resimde arkada görülen tek palmiyeli küçük adacık da akıllara suyun altında geçen popüler çizgi film Sünger Bob’u getiriyor. Bu da Fortnite’ın yeni sezonunda Sünger Bob’un görünebileceğini düşündürtse de, bunu bir tahminden fazlası olmadığını belirtmek gerekiyor.

Sular altında geçeceği anlaşılan Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon macerası 11 Haziran’da başlayacak. Yeni sezon öncesi oyuncular, hafta sonu gerçekleşecek Doomsday etkinliğini beklemeye devam ediyor. Bu etkinlik önümüzdeki cumartesi günü Türkiye saatiyle 21:00’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER