EğlenceTeknoloji

Yeni Fortnite sezonunun başlangıcı için bir erteleme daha

fortnite 2. bölüm 3. sezon ps5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon için bekleyenlerin biraz daha sabırlı olması gerekiyor. Epic Games, yeni sezonun başlangıcını bir kez daha erteledi. Ancak bu ikinci erteleme, ilki kadar uzun olmayacak.

Epic Games’ten yapılan açıklamaya göre; yeni Fortnite sezonu, bir haftalık gecikmeyle 11 Haziran’da başlayacak. Şirket, bu ertelemenin her şeyi tam anlamıyla hazır hâle getirmek amacıyla yapıldığını belirtti.

Epic Games, gecikmeden dolayı mutsuz olan Fortnite oyuncularını teselli etmek için özel bir etkinlik de düzenliyor. The Device adını taşıyan bu etkinlik 6 Haziran’da Türkiye saatiyle 21:00’da başlayacak. Etkinlik için kontenjanın sınırlı olduğunu belirten şirket, oyunculara o gün içinde oyuna erkenden giriş yapmalarını önerdi.

Fortnite sezonları normalde iki ay sürüyordu. Ancak 2. Bölüm’ün ilk iki sezonu da dört ay boyunca devam etmiş olacak. Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon macerasının normalde 1 Mayıs itibarıyla başlaması planlanıyordu. Ancak koronavirüs nedeniyle evden çalışmaya geçilmesinin Epic Games’in operasyonunu etkilediği ve planları değiştirdiği düşünülüyor.

İLGİLİ HABERLER