Eğlence

Football Manager çok yakında Nintendo Switch’te oyuncularla buluşacak

football managerFootball Manager, dünyanın en popüler futbol menajerlik oyunu unvanını uzun süredir elinde bulunduruyor. Engadget’ta yer alan habere göre, oyun yakında Nintendo’nun en yeni oyun konsolu Nintendo Switch’te de oyuncularla buluşacak.

Oyunun hangi versiyonunun Nintendo Switch’e geleceği konusunda şimdilik somut bir bilgi bulunmuyor. Çıkış tarihi ve sürüme ilişkin bilgilerin yakında açıklanması bekleniyor.

Serinin en yeni oyunu olan Football Manager 2018, hâli hazırda üç farklı versiyonla oyuncuların karşısında boy gösteriyor. Ana versiyonun yanı sıra, Touch ve Mobile versiyonları da oyuncuların önündeki seçenekler arasında bulunuyor. Serinin direktörü Miles Jacobson tarafından Twitter üzerinde yapılan paylaşımlar, Nintendo Switch kullanıcılarına oyunun Touch versiyonunun sunulacağını gösteriyor.

Football Manager 2018 Touch, ana oyunun sıkıştılmış hâli olarak tanımlanabilir. Maç öncesi hazırlığı ve medya etkileşimlerini pas geçen Touch’ta taktiklere ve oyuncu transferine odaklanılıyor. Touch, Nintendo Switch için oldukça uygun bir tercih gibi görünse de, resmi açıklamayı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER