Teknoloji

Fleksy kelimelerin yetmediği durumlar için GIF animasyonları sunuyor

fleksy-gif-klavye-150415

Kelimelerin yetmediği bazı zamanlarda bir GIF animasyon istediğiniz etkiyi gösterebilir, hissettiklerinizi karşı tarafa daha iyi aktarabilir. Fleksy, mesajınızı bu şekilde iletmeniz amacıyla Riffsy ile işbirliğine giderek GIF animasyonları klavye uygulamasına getiriyor.

iOS uygulamasına gelen ve çok yakında Android uygulaması için de yayınlanacak olan bu yenilik sayesinde, Fleksy’nin hızlı yazı yazmaya olanak sağlayan klavye uygulamasıyla GIF animasyonlara hızlı şekilde erişebileceksiniz. GIF’ler Fleksy’de önceden ayarlanmış şekilde sunulacak. Uygulama geliştiricisi GIF, emoji ve düzgün bir klavyeyi bir arada tek bir uygulamada sunan tek geliştirici olduklarını iddia ediyor.

Riffsy ile işbirliğinin şerefine Fleksy uygulamasını App Store’da bir hafta boyunca ücretsiz olarak dağıtıyor.

iOS 8 ile birlikte Apple nihayet üçüncü taraf klavyeleri kullanma şansını kullanıcılara tanımıştı. Fleksy bu önemli değişimle birlikte 2015’te yıldan yıla yüzde 1000’lik bir büyüme beklediğini dile getiriyor.

Riffsy de iOS ve Android için GIF Keyboard klavye uygulamasını geliştiriyor, aynı zamanda Facebook Messenger’a GIF animasyonları getiren GIF for Messenger uygulamasının da geliştiricisi. Klavyeleri herhangi bir sohbet veya sosyal ortamda düzgün şekilde çalışıyor. Fleksy’ye Guiness tarafından “dünyanın en hızlı klavyesi” unvanı verilmişti ve bu sayede dikkatleri üstüne toplamıştı.

İLGİLİ HABERLER