Teknoloji

Fitbit ve Adidas arasındaki işbirliğinin ilk meyvesi ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fitbit ionic: adidas editionFitbit, geçtiğimiz yılın eylül ayında Adidas ile uzun süreli bir anlaşma yaptığını duyurmuştu. Şirket bu anlaşma çerçevesinde akıllı saati Ionic’in içinde özel antrenman programları bulunan bir versiyonunun çıkacağını da belirtmişti. Fitbit Ionic: adidas edition akıllı saat ile iki şirket arasındaki işbirliğinin ilk meyvesi de gün yüzüne çıkmış oldu.

Koşu odaklı bir akıllı sat olan Ionic: adidas edition, derinin hava almasını sağlayacak özel bir kayışla geliyor. Buna ek olarak, Adidas tarafından tasarlanan ve koşucuların göğüs numaralarını andıran bir arayüz de kullanıcılara sunuluyor. Saatte ön yüklü olarak gelen Adidas Train uygulaması ise koşu performansını artıracak altı farklı egzersiz seçeneği barındırıyor.

Uygulamadaki egzersizlerin süresi 5 ila 15 dakika arasında değişiyor. Bu egzersizlerle güç, denge ve hızın artırılması, metabolizmanın daha hızlı çalışması amaçlanıyor. Uygulama kullanıcılara koşu öncesi ve sonrasındaki esneme hareketleri konusunda da bilgi veriyor. Orijinal Ionic’te bulunan tüm özellikler, yeni versiyonda da yer alıyor.

Fitbit akıllı saat portföyünü genişletme planını 2017’nin son çeyreğine ait finansal sonuçlarını açıklarken duyurmuştu. Şirket, 2018 sona ermeden bir akıllı saat ailesini piyasaya sürmeyi hedeflediğini belirtmişti.

Fitbit Ionic: adidas edition, bugün itibarıyla Fitbit’in internet sitesi ve bazı perakende satış mağazalarında ön siparişe çıkıyor. Akıllı saatin Avrupa’daki fiyat etiketinde 349.95 avro yazıyor. 19 Mart’ta raflardaki yerini alacak akıllı saat için Mürekkep Mavisi ve Buz Grisi renklerinde iki özel kayış seçeneği sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER