Eğlence

Final Fantasy Pixel Remaster PS4 ve Nintendo Switch’e geliyor

final fantasy pixel remaster

Square Enix’in Final Fantasy Pixel Remaster oyunları önümüzdeki ilkbaharda PlayStation 4 ve Nintendo Switch‘e gelecek. Bu seride hâlihazırda altı oyun bulunuyor. Pixel Remaster serisinin duyurusu E3 2021’de yapılmış ve aynı yıl içinde serinin oyunları PC ve mobilde oyuncularla buluşmuştu.

Pixel Remaster serisiyle Final Fantasy oyunları 2D tasarımıyla yenileniyor. Arka plan, menüler, müzik gibi unsurlarda da bu tasarıma uygun şekilde değişiklikler gerçekleştiriliyor.

Pixel Remaster serisindeki altı oyun Nintendo eShop ve PlayStation Store’da hem tek tek hem de altılı bir paket hâlinde satılacak. Altılı paketin yurt dışındaki fiyat etiketinde 75 dolar yazıyor.

Final Fantasy Pixel Remaster oyunları özel paketle de satın alınabilecek

Final Fantasy Pixel Remaster serisinin oyunlarını Final Fantasy 35. Yıl Versiyonu olarak adlandırılan özel bir paketle birlikte satın almak da mümkün. Bu paketin fiyat etiketinde 260 dolar yazıyor. Özel pakette altı oyunu tek diskte toplayan fiziksel bir kopyanın yanı sıra bir soundtrack plağı, 128 sayfalık bir kitap ve küçük figürler bulunuyor. Özel set 31 Mayıs 2023’te kullanıcılarla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER