Eğlence

Facebook’tan Messenger için yeni özellik

facebook messenger watch party

Facebook Messenger kullanıcılarına servisin video görüşme imkanından yararlanmalarını teşvik adına Watch Together isimli yeni bir özellik daha sunuluyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar video görüşmeler sırasında birlikte TV programlarını ve diğer içerikleri izleyebilecek.

Watch Together konsept olarak Facebook’un Watch Party özelliğine benziyor. Söz konusu özellik, bir sayfa veya grup üzerinden toplu izleme deneyimini mümkün kılıyor. Ancak Watch Together, Watch Party’ye kıyasla biraz daha “samimi” olacak gibi görünüyor. Ortak izleme etkinliği video görüşmeyle birlikte gerçekleşeceği için kullanıcıların birbirlerinin reaksiyonlarını da görebilecek.

Bir grup video görüşmesinde veya Messenger Room sohbetinde katılımcılardan biri, Facebook’un video katalogundan bir içerik seçip bunu görüşmedeki herkesin izleyebileceği şekilde oynatabilecek. YouTube veya diğer video platformlarındaki içerikleri izlemek ise mümkün olmayacak. Facebook yeni özelliğini duyururken katalogunu genişletmeye hazırlandığı bilgisini vermeyi de ihmal etmedi.

facebook messenger watch party

Ancak kullanıcıların önünde bir seçenek daha olacak. Watch Together’da kullanıcılar tarafından yüklenen videolar da izlenebilecek.

Facebook Messenger kullanıcılarının Watch Together ile buluşması birkaç hafta içinde tamamlanacak.

İLGİLİ HABERLER