Teknoloji

Facebook Messenger anket özelliği kullanıma sunuluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facebook messenger anketFacebook Messenger için yayınlanan yeni güncelleme, platforma ilgi çekici bazı özellikler kazandırıyor. Bu özellikler arasında ön plana çıkan ise anket özelliği oluyor. Ödeme özelliği de güncellemeyle iyileştiriliyor. Sohbette parayla ilgili bir cümle geçtiğinde ekranda “Para gönder” butonu beliriyor.

Facebook Messenger’ın sunduğu yeni özelliklerle erkenden tanışanlar, Messenger panelinde bulunan “Anket oluştur” butonuna tıklayarak anketlerini hazırlayabilecek. Bu butona tıklandığında açılan ekranda soru ve cevap seçenekleri yazılabilecek. İşlemin tamamlanmasının ardından anket konuşmada paylaşılacak ve sohbetin katılımcıları da fikirlerini ve tercihlerini anket üzerinden beyan edebilecek.

Ödeme özelliğinde ise çok köklü bir değişim yapılmasa da, kullanıcılara Facebook Messenger üzerinden para transfer edebilecekleri hatırlatılıyor. Sohbette “Bana 20 TL borcun var.” ya da “Sana 100 TL göndereceğim.” gibi bir cümle geçtiğinde Facebook’un Sohbet Asistanı devreye giriyor ve mesajın altına “Para gönder” butonu ekleniyor.

Facebook Messenger anket özelliğini kademeli olarak dağıtacak

Facebook Messenger’ın yeni özellikleri tüm kullanıcılarla aynı anda buluşmayacak. Dağıtım kademeli olarak gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER