Ulaşım

Elektrikli Hummer’ın ilk reklamı yayınlandı – Video

elektrikli hummer

Bir dönemin en popüler araçlarından biri olan Hummer’ın elektrikli bir kamyonet olarak geri döneceğine dair haberler, geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. Otomobilin reklamında ünlü basketbolcu LeBron James‘in oynayacağı da iddialar arasında yer alıyordu. Elektrikli Hummer için beklenen reklam, dün geceki ABD Ulusal Amerikan Futbolu Ligi (NFL) finali sırasında gösterildi.

Yayınlanan reklamda elektrikli Hummer’la ilgili pek fazla detay görmek mümkün olmuyor. GMC ilk etapta elektrikli Hummer’ın sessizliği üstüne vurgu yapmayı seçmişe benziyor. Hummer’ın sessizliği anlatılırken, LeBron James’in basketbol sahasındaki gücü ve elektrikli otomobilin gücü arasında bir özdeşlik de kuruluyor. Yeni Hummer için seçilen “Sessiz bir devrim geliyor” sloganı da GMC’nin planını daha net şekilde anlatıyor.

Reklamda yer alan bilgilere göre, yeni Hummer’ın elektrikli motoru 1000 HP’ye kadar güç üretebiliyor. Otomobilin 0’dan 97 kilometre hıza ise 3 saniye içinde ulaşabileceği ifade ediliyor.

Elektrikli Hummer 2021’de yollara çıkacak

Elektrikli Hummer’la tanışmak içinse sabırlı olmak gerekiyor. Lansmanı 20 Mayıs 2020’de gerçekleştirilecek olan otomobil, 2021’in sonbaharında yollara çıkacak.

Elektrikli Hummer’ın Tesla Cybertruck veya Ford’un elektrikli kamyoneti gibi rakiplerine karşı nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Ancak Chevrolet Bolt’a bir tür yan proje gibi davranan General Motors’un elektrikli Hummer’ın tanıtımı için büyük paralar dökmesi, şirketin hedeflerinin de büyük olduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER