Teknoloji

DOOGEE S88 Pro tanıtıldı: Çok dayanıklı kasa, 10000 mAh pil, üç arka kamera

doogee s88 pro

Çinli akıllı telefon üreticisi DOOGEE, S88 Pro adını taşıyan yeni telefonuyla dayanıklı cihaz arayanların karşısına bir seçenek daha çıkarıyor. Dayanıklılığını IP68, IP69K ve MIL-STD-810G sertifikalarıyla kanıtlayan S88 Pro, güçlü kasasını ön yüklü olarak sunulan “hayatta kalma” yazılım paketiyle tamamlıyor. Kalın bir koruyucu kalkana sahip olan telefonda kauçuk destekli bir tutuş mekanizması da mevcut.

S88 Pro’nun 6.3 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü ekran, Corning Gorilla Glass camla korunuyor. Ekranın üstündeki damla şeklindeki çentik ise 16 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Telefonun arkasında ise üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. 21 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve yine 8 megapiksel portre kamerası eşlik ediyor.

S88 Pro’nun kalbinde MediaTek Helio P70 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteğiyle bu depolama alanının üstüne 128 GB daha eklenebiliyor.

Telefonun esas dikkat çeken yönü olarak ise pil kapasitesi ve şarj özellikleri öne çıkıyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 10000 mAh kapasiteli devasa pili sağlıyor. “Hayatta kalma” konusuna vurgu yapan S88 Pro, bunun içi boş bir vurgu olmadığını pil kapasitesiyle gösteriyor. 24W hızlı şarj desteğine sahip bu pilin kablosuz şarj hızı ise 10W. S88 Pro ile kablosuz şarj uyumlu diğer cihazları da 5W hızında şarj etmek mümkün oluyor.

Tartıda 378 gram çeken telefon için ateş turuncusu, asker yeşili ve mineral siyahı renk seçenekleri sunuluyor. DOOGEE S88 Pro, 199.99 dolarlık fiyat etiketiyle şirketin internet sitesi ve AliExpress üzerinden sipariş edilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER