Teknoloji

DJI Phantom 4 Pro’nun daha sessizini yaptı

dji phantom 4 pro v2.0

dji phantom 4 pro v2.0

DJI Phantom 4 Pro drone’unun yeni bir versiyonunu çıkardı. Bunu da Phantom 4 Pro V2.0 olarak adlandırdı. Güncelleştirilmiş model 2016’da çıkan orijinal modelle tıpatıp aynı görünmekle birlikte önemli bir farklılığı bünyesinde barındırıyor. O da, daha sessiz çalışması. DJI, pervane sesinin yüzde 60 oranında azaltıldığını söylüyor.

Ayrıca DJI’nin OcuSync iletim teknolojisine de geçiş yapılıyor. Aynı teknoloji Mavic Pro’da da kullanılıyor. Canlı video yayını için kullanılan bu teknoloji, eski sistemde kullanılan Lightbridge sisteminin yerini alıyor. OcuSync düşük gecikme, yüksek çözünürlüklü video için tasarlandı ve DJI’nin FPV yarış aletleri için kullanılıyor. Bu teknoloji eski sisteme nazaran daha iyi performans vadediyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, diğer açılardan V2.0 modeli orijinal Phantom 4 Pro modeliyle aynı görünüyor. Yine 30 dakikalık uçuş süresi, 1 inç 20 megapiksel CMOS sensörü, 4K/60fps video kaydı, aynı tasarım ve aynı menzil gibi özellikler sunuluyor.

Phantom 4 Pro V2.0 yurt dışında 1499 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Ayrıca içinde dahili ekranlı uzaktan kumanda barındıran Phantom 4 Pro+ V2.0 seti de 1799 dolardan alıcı buluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER