Teknoloji

Yakında beklenen DJI Air 3’ün yeni gözleri çift kamera sistemi olabilir

dji air 3

Yeni ve heyecan verici bir teknolojik gelişmeyle, DJI’nin sır gibi saklanan son ürünü DJI Air 3, havacılık dünyasında yeni bir çığır açmaya hazırlanıyor. Yeni bir sızıntıya göre, DJI Air 3, kullanıcılarına daha çarpıcı görüntüler sunmak için çift kamera sistemiyle donatılmış olabilir. Teknoloji devi DJI, bu yenilikle drone deneyimini daha da genişletmeyi hedefliyor.

Bu çift kamera, DJI Air 2’deki tek yarım inçlik sensöre ve DJI Air 2S‘teki tek bir inçlik kameraya kıyasla bir adım öteye gidecek. Hem DJI Air 2 hem de Air 2S, 4K video çekimlerini 60FPS hızında gerçekleştirebiliyor. Ancak çift kamera sistemi, DJI Air 3’ün yüksek performanslı Mavic 3 serisiyle aynı hizaya gelmesini sağlayabilir.

Tabii ki, çift kamera sisteminden daha fazlası var. DJI Air 3’ün, mevcut DJI Air 2S modelindeki 3.500mAh’lik bataryadan yaklaşık yüzde 30 daha büyük olan 4.242mAh’lik bir batarya ile gelebileceği de söylentiler arasında. Bu daha büyük batarya, uçuş süresini önemli ölçüde artırabilir.

  • dji air 3

Bu yeni drone’un sürprizlerle dolu olduğunu söyleyebiliriz. DJI Air 3’ün, büyük bir ekranın üzerine monte edilmiş iki joystick ile donatılmış yeni bir DJI RC-N2 kontrolcüsüyle birlikte gelebileceği de konuşulanlar arasında.

Tabii ki, şu anda bu bilgiler yalnızca sızıntılardan ibaret. DJI henüz DJI Air 3 hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da, bu yeni modelin drone kullanıcılarına heyecan verici yeni özellikler sunacağı kesin gibi görünüyor.

Amazon’da ortaya çıkan bir liste, DJI Air 3’ün RC-N2 kontrolcüsü ile birlikte yaklaşık 1.213 ABD doları fiyat etiketiyle satışa sunulabileceğini gösteriyor. Ayrıca, ekstra bataryalar ve diğer aksesuarlarla birlikte gelen iki ‘Fly More’ paketi de mevcut. Bu paketler, eski RC-2 kontrolcü ile 1.512 ABD doları, yeni RC-N2 kontrolcü ile ise 1.739 ABD doları fiyat etiketine sahip olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER