Eğlence

Deadpool 2 için ilk fragman yayınlandı

Merakla beklenen Deadpool 2 için hazırlanan ilk fragman yayınlandı. Fragman, Ryan Reynolds tarafından canlandırılan Deadpool’u beyaz bir gömlek ve kıvırcık bir perukla ekranda görülmesiyle açılıyor. Bob Ross’un “Resim Sevinci” isimli programından esinlenerek hazırlanan fragmanda Deadpool’un paletindeki renklere verilen komik ve göndermeli isimler dikkat çekiyor.

Ardından Resim Sevinci’ne kısa bir ara veriliyor ve filmden kısa kısa görüntüler ekrana yansıyor. Söz konusu sahnelerde Karan Soni tarafından canlandırılan Dopinder, ilk filmde de yer alan taksi şöförü, Brianna Hildebrand’ın oynadığı Negasonic Teenage Warhead ile Zazie Beetz ve Julian Dennison tarafından canlandırılan yeni karakterler görülüyor.

deadpool 2

Ancak bu sahnelerin çok hızlı biçimde aktığını belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla yeni Deadpool hakkında daha somut fikir sahibi olmak isteyenlerin fragmanın bu bölümlerini birkaç kez izlemesinin yerinde olacağı söylenebilir.

Deadpool 2 1 Haziran 2018’de vizyona girecek

Deadpool ise bildiğimiz Deadpool olmayı sürdürecek gibi görünüyor. Ateş, silahlar, patlamalar ve tabuttayken birden ayağa kalkan Deadpool’u görmek pek şaşırtıcı olmuyor. Deadpool 2, 1 Haziran 2018’de vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER