Teknoloji

Canon’dan SX700HS, D30 ve S200 PowerShot makineler

Canon PowerShot kamera serisine SX700 HS, D30 ve S200 modelleirni ekledi. Böylelikle şirket her keseye uygun bir seçenek sunmuş oldu.

canon-powershot-sx700-hs-120214Canon PowerShot SX700 HS modeli 34.8 mm.’lik gövdesiyle dikkat çekerken, 25 mm. ultra geniş lensi de 30x zum yeteneğini bünyesinde barındırıyor. Anlayacağınız bu makineyi cebinizde rahatlıkla taşıyıp, istediğiniz yerde cebinizden çıkararak kaliteli fotoğraflar çekmek mümkün oluyor.

Canon PowerShot D30 modeliyse özellikle dış ortamlarda, doğanın zorlu koşullarında fazla vakit geçirenler için isabetli bir ürün gibi görünüyor. Dünyanın en fazla derinlik dayanıklılığına sahip olan D30, 25 metre derinlikteki suda bile çekim yapma imkanı sunuyor. Üstelik bu seviyede ışık koşulları az olsa da düzgün fotoğraflar çekmek mümkün. İki metreden düşmelere dayanıklı gövdesi de sağlamlığı gösteren bir başka detay. Ayrıca makinenin gövdesi toza ve donmalara karşı da dayanıklı.

canon-powershot-d30-120214

PowerShot S200 modeliyse Canon’un zengin kontrolleri cep dostu bir gövdede sunduğu bir ürün olarak dikkat çekiyor. Ultra geniş açılı f/2.0 lensi ve 10.1 megapiksel CCD sensörü bulunan bu makine, Canon’un söylediğine göre, zorlayıcı koşullarda yaratıcı fotoğraflar çekmek için mükemmel bir esneklik sunuyor.

Canon bu yeni makinelerin ne zaman piyasada olacağını ve ne kadar satılacağını henüz açıklamadı.

İlgili >> Canon

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER