Eğlence

Call of Duty hayranlarına müjde: Kutu oyunu 2024’te geliyor

call of duty: the board game

Kutu oyunları oynamak, kalabalık aile ve arkadaş toplantılarının eğlenceli aktiviteleri arasında yer alıyor. Yıllardır Monopoly veya Risk oynamaktan sıkılanların karşısına önümüzdeki dönemde yeni bir seçenek daha çıkacak. Bu seçenek Call of Duty: The Board Game olacak. Oyun sonbaharda Kickstarter aracılığıyla ön siparişe açılacak.

Activision, Call of Duty’nin kutu oyunu için kutu oyunu yayıncısı Arcane Wonders, Genuine Entertainment ve Evolution ile iş birliğine gitti. Oyunun mücadele, strateji ve taktik planlamanın tempolu bir karışımı olacağı belirtilirken; duyuru videosu oyunun oynanışı konusunda pek fazla ipucu verilmiyor.

Yine de, oyuncuları nelerin beklediği konusunda bir tahmin yapılabilir. Oyuncular ve arkadaşları yine mecazi olarak asker kılığına girecek. Bu mücadelede özel mücadele yetenekleri ve çeşitli silahlar kullanılacak.

Call of Duty: The Board Game’de farklı senaryolar oyuncuları bekleyecek

Arcane Wonders tarafından verilen bilgiye göre, oyuncular çok sayıda senaryo ve oyun modu arasından seçim yapabilecek ve Call of Duty oyunlarından alışılan haritalarda aksiyonu yaşamak mümkün olacak.

Call of Duty: The Board Game hakkında önümüzdeki aylarda yeni detayların paylaşılması bekleniyor. Oyunun kesin çıkış tarihini duymak ise en azından kısa vadede mümkün olmayacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER