Teknoloji

Bose’dan ultra açık kulaklık tasarımı ile Ultra Open Earbuds

bose ultra open earbuds

Bose, müzik severlerin içeriklerini dinlerken çevrelerinin tamamen farkında kalabilmelerini sağlayacak yeni bir ürünü piyasaya sürdü: Ultra Open Earbuds. Huawei FreeClip ile benzer bir mantığa sahip olan bu Bluetooth kablosuz kulaklıklar, kulaklarınızı hiçbir zaman tıkamadan, açık bir kulak tasarımı özelliği sunuyor. Ultra Open Earbuds, dış kulak üzerine giyilir ve kulak kepçenizin üzerinden sarkar. U şeklindeki bu tasarım, dış kulak içinde oturan bir parça ile dışarıda asılı duran bir varil kısmından oluşuyor ve bu iki parça, yumuşak bir kauçuk malzeme ile birbirine bağlanıyor. Varil kısmında, çeşitli özelliklere ve oynatma seçeneklerine erişim sağlayan bir buton bulunuyor.

Bose Ultra Open Earbuds özellikleri

Bose’un patentli OpenAudio teknolojisi, Ultra Open Earbuds’un temelini oluşturuyor. Bu teknoloji, güçlü bir dönüştürücü ve sızıntıyı en aza indiren sıkı bir akustik yapı ile sesi doğrudan kulak kanalınıza yöneltiyor. Böylece ses, sadece kulaklığı takan kişi tarafından duyulabiliyor.

bose ultra open earbuds

Ayrıca, Bose’un özel dijital sinyal işleme teknolojisi ve cihaz üzerinde bulunan atalet ölçüm birimi ile yaratılan Bose Immersive Audio özelliği, sesin etrafınızdan geliyormuş gibi bir mekansal ses etkisi oluşturuyor. Bu özellik, sabit dururken kullanılmak üzere “Still” ve hareket halindeyken kullanılmak üzere “Motion” olmak üzere iki moda sahip.

Ultra Open Earbuds, Snapdragon Sound özelliğini içeriyor ve Qualcomm’un en son aptX Adaptive kodekini destekleyerek kayıpsız ve düşük gecikmeli ses sunuyor. Bluetooth 5.3 desteği bulunsa da, birden fazla cihazla eşleştirme özelliği yok. Ancak, butona dokunarak mevcut ve son eşleştirilen cihaz arasında geçiş yapabilirsiniz.

bose ultra open earbuds

Diğer özellikler arasında, çevresel gürültüye bağlı olarak ses seviyesini otomatik olarak ayarlayan Auto Volume, Google Fast Pair desteği, su ve ter direnci için IPX4 derecesi ve seçili Bose akıllı soundbar ve hoparlörlerle eşleştirme için Bose SimpleSync bulunuyor.

Ultra Open Earbuds, Immersive Audio kullanılırken 4.5 saate düşen, sürekli oynatma ile 7.5 saat pil ömrü sunuyor. Şarj kutusu, ekstra 19.5 (veya 12) saat pil ömrü sağlıyor. 10 dakikalık bir şarj ile 2 saatlik oynatma süresi elde edebilirsiniz.

Bose Ultra Open Earbuds, yurt dışında Bose.com ve seçili perakendecilerden perşembe gününden itibaren 299 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Bu yenilikçi ürün, müzik dinleme deneyimini yeni bir boyuta taşıyor ve kullanıcıların müziklerini dinlerken çevrelerinin farkında kalmasına olanak tanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER