Eğlence

Beyond: Two Souls önümüzdeki hafta PS4 için yayınlanacak

beyond-two-souls-201115

Hikayeler üzerinden ilerleyen oyun deneyimi konusunda çok az sayıda stüdyo, Quantic Dream kadar hırslı bir imaj çizebiliyor. PlayStation 3’te büyük popülarite yakalayan Beyond: Two Souls ve Heavy Rain’in PlayStation 4 versiyonlarının yayınlanacağı daha önceden bilinse de, artık somut çıkış tarihlerinden de söz etmek mümkün. Beyond: Two Souls’un dijital versiyonu ABD’de 24 Kasımda, Avrupa’da ise 26 Kasımda PS4 sahipleriyle buluşacak.

Söz konusu dijital versiyon için ABD’de 29.99 dolar, Avrupa’da ise 29.99 avro ödemek gerekecek. Beyond: Two Souls’u dijital olarak satın alanlar, Heavy Rain’e de indirimli fiyattan sahip olabilecek. Heavy Rain’in dijital PS4 versiyonu ABD’de 1 Mart 2016’da yayınlanacak. Oyunun diğer bölgelerdeki yayın tarihi ise henüz bilinmiyor.

Avrupa için Heavy Rain ve Beyond: Two Souls’un birlikte sunulduğu bir paketin sözünü veren Quantic Dream, söz konusu paketin Birleşik Krallık’ta 4 Kasım, Avrupa’nın geri kalanında ise 2 Kasımda piyasaya sürüleceğini açıkladı. Dolayısıyla Heay Rain’in dijital versiyonunun Avrupa’da piyasaya çıkışı da bu dönemlerde gerçekleşebilir.

Peki Beyond: Two Souls ve Heavy Rain’in PS3 versiyonlarına kıyasla neler değişiyor? Quantic Dream, Heavy Rain konusunda sessiz kalmayı sürdürüyor. Ancak Sony, Beyond: Two Souls hakkında bazı ipuçları paylaştı. Şirket tarafından yayınlanan fragmanda göze ilk olarak görsel anlamda yapılan iyileştirmeler çarpıyor. Buna ek olarak, hikaye tamamlandığında tüm süreç kronolojik olarak tekrar izlenebiliyor. Ana oyun deneyimi açısından bakıldığında ise gelişmiş kontrol seçenekleri ve dövüş bölümlerinin zorlaşması dikkat çekiyor.

İLGİLİ HABERLER