Manşetler

Yeni iPad ve iPad mini parçalarına ait fotoğraflar bizi nelerin beklediğini açık şekilde gösteriyor

Geçmişte sızan bazı parça fotoğrafları sayesinde Apple’ın gelecek nesil iPad’lerinin neye benzeyeceğine dair bir tablo oluşmuştu. Ancak Apple parça avcısı Sonny Dickson tarafından paylaşılan fotoğraflar şimdiye kadar paylaşılmış en detaylı görüntüler olma özelliğini taşıyor. Bunlar sayesinde yeni iPad ve iPad mini’nin neye benzeyeceğini görüyoruz.

ipad-5-sonny-dickson-090913-1

Montajı yapılmış iPad kasası, aralarında beşinci nesil iPad’in parçalarını gösteren videonun da bulunduğu daha önce sızan fotoğraflardaki donanımlarla benzerlik taşıyor. Eğer parçalar gerçekse, yeni iPad önceki modellere göre hatırı sayılır oranda ince olacak ve iPad mini gibi daha ince bir ekran çerçevesi barındıracak. Daha önce sızan fotoğraflarda olduğu gibi Dickson’ın görüntülerini paylaştığı montajlanmış parçalarda hücresel bağlantı antenlerini içeren bölümü kapatan plastiğin yokluğu dikkat çekiyor.

apple-ipad-mini-sonny-dickson-090913 (565 x 377)

Dickson’ın paylaştığı iPad mini’nin görüntüsü de geçen hafta sızan ve beşinci nesil iPad ile yeni iPad mini’yi karşılaştıran videodaki ürüne benziyor. Yeni fotoğraflar da iPad mini’nin görünüş açısından birinci nesil ürüne benzediğini gösteriyor.

Apple’ın yarın düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone’larını çıkarması bekleniyor. iPad’ler için ekim ayında başka bir etkinliğin yapılması tahminler arasında bulunuyor.

Sonny Dickson’ın paylaştığı fotoğrafları aşağıda yer verdiğimiz iki farklı bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili >> Sonny Dickson (1), (2)

İLGİLİ HABERLER