Teknoloji

Beats Studio Buds’ın yeni versiyonu iOS 16.4 beta sürümünde görüldü

beats studio buds plus

Beats Studio Buds Plus adını taşıyan yeni bir kulaklık üstünde çalışıyor. Mevcut Studio Buds’ın gelişmiş versiyonu olduğu anlaşılan bu kulaklığın izlerini iOS 16.4 için yayınlanan en son beta sürümünde görmek mümkün oluyor. Burada kulaklığa ait olduğu belirtilen görseller de yer alıyor. Tasarımın 2021 çıkışlı Beats Studio Buds ile hemen hemen aynı olduğu kolaylıkla anlaşılıyor.

Beats’in planlarını yakından takip eden kaynaklar tarafından verilen bilgiye göre, yeni model daha güçlü aktif gürültü engelleme ve gelişmiş şeffaf mod gibi özellikler sunacak. Tıpkı orijinal Studio Buds gibi, Studio Buds Plus’ta da Apple markalı bir ses çipinin olmayacağı belirtiliyor. Bu da kulaklığın Apple cihazları arasında otomatik geçiş özelliği sunmayacağı anlamına geliyor.

Apple ekosisteminin sunduğu bu özellikleri isteyenlerin Beats Fit Pro veya AirPods Pro gibi daha pahalı seçenekleri tercih etmesi mantıklı görünüyor. Bir platforma bağlı olmayan Studio Buds hem iOS hem de Android kullanıcılarına hitap eden bir seçenek olarak değerlendiriliyor. Bazı kullanıcılar Studio Buds’ın Beats’in diğer kulaklıklarından daha konforlu olduğunu belirtiyor.

Beats Studio Buds Plus ne zaman tanıtılacak?

Orijinal Studio Buds’ta “Hey Siri” sesli komut desteği gibi Apple merkezli bazı özellikler mevcut. Dolayısıyla Studio Buds Plus’ta da söz konusu desteğin bulunması bekleniyor.

Beats Studio Buds Plus kulaklığın ne zaman resmiyet kazancağı konusunda şu an için bilgi verilmiş değil. Ancak iOS 16.4’te detayların görülmüş olması, resmi duyurunun da çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER