Teknoloji

Apple’dan Beats Fit Pro için üç yeni renk seçeneği

beats fit pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Beats Fit Pro kablosuz kulaklık için yeni renk seçeneklerinin yolda olduğu bir süre önce ortaya çıkmıştı. Apple sonunda yeni renkleri resmen duyurdu. Kulaklık için sunulan yeni renk seçenekleri Derin Mavi, Şimşek Sarısı ve Mercan Pembesi adını taşıyor.

Yeni renklerle birlikte Fit Pro’nun renk seçeneklerinin sayısı yediye çıkmış oldu. Daha önce Beats Siyahı, Beats Beyazı, Nane ve Gri ile Ametist seçenekleri mevcuttu. Fit Pro’nun yeni renkleri şarkıcı Chlöe ile yeni şarkısı ve albümü için yapılan iş birliği çerçevesinde duyuruldu.

Yeni renk seçenekleri dışında kulaklığın tasarımında bir değişiklik söz konusu değil. Üst sınıf bir kablosuz kulaklık olan Fit Pro, ilk nesil AirPods Pro’nun daha “spor odaklı” bir versiyonu şeklinde tanımlanabilir.

İki kulaklık aktif gürültü engelleme, uzamsal ses, baş takibi ve Apple H1 çip gibi özellikleri paylaşıyor. Fit Pro, kanatlı uçları ile spor sırasında kulaklara daha güvenli şekilde oturtulabiliyor.

Beats Fit Pro’nun yeni renk seçenekleri ne zaman satışa sunulacak?

Beats Fit Pro’nun yeni renk seçeneklerini Apple’ın çevrimiçi mağazasında görmek mümkün. Ancak bu üç yeni renkten biri seçildiğinde gönderim kısmında “Çok Yakında” ifadesi bulunuyor. Diğer renkler ise hemen edinilebiliyor. Kulaklık Türkiye’de 4899 TL karşılığında satılıyor.

İLGİLİ HABERLER