Ulaşım

Audi PB 18 e-tron tanıtımını 23 Ağustos’ta gerçekleştirecek

audi pb 18 e-tronAudi’nin tamamen elektrikli ilk otomobili olan 2019 model e-tron, henüz küresel ölçekte tanıtılmış değil. Ancak Alman otomotiv devi şimdiden bir sonraki elektrikli otomobil hamlesine hazır gibi görünüyor. Audi PB 18 e-tron adını taşıyan elektrikli süper otomobil konseptini gözler önüne çıkaracağı tarihi açıkladı.

PB 18 e-tron, önümüzdeki ay ABD’nin Kaliforniya eyaletinde gerçekleştirilecek olan Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde ilk kez herkesin gözü önüne çıkacak. 26 Ağustos’ta başlayacak söz konusu etkinlik, dünyanın en önemli ve en özel konsept otomobil fuarları arasında sayılıyor.

Audi’nin yeni otomobilinin kalbinde Le Mans serisinin şampiyonu Audi R18 e-tron’un teknolojisi bulunuyor. Şirket tarafından paylaşılan tanıtım görseli, otomobilin genel tasarım hatları konusunda bir fikir edinmeyi sağlıyor. Çıkıntı yapan lastikler, yükseltilmiş rüzgarlık ve ince farlar, PB 18 e-tron’un bir süper otomobilden beklenen tasarım dokunuşlarının neredeyse hepsine sahip olduğunu gösteriyor.

Audi PB 18 e-tron için resmi duyuru ise 23 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Şirket söz konusu etkinliği Laguna Seca yarış pistinde düzenleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER