Manşetler

Asus Zenwatch 3 fotoğrafları IFA 2016 öncesinde sızdı

asus zenwatch 3

asusHakkındaki kayıtlara daha önce Amerikan Federal İletişim Komisyonunda (FCC) rastlanan yeni, yuvarlak biçimli Asus Zenwatch 3 şimdi de bir dizi ön inceleme fotoğrafı sayesinde sızmış oldu.

FCC belgelerine göre, ağustos ayı sonunda Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2016 fuarında resmiyet kazanması beklenen Asus Zenwatch 3, yuvarlak ekrana sahip olacaktı. Sızan fotoğraflar da bunu doğrular nitelikte.

Şekli dışında fotoğraflardan anlaşılan bir başka unsur da Zenwatch 3’ün temassız şarj özelliğine sahip olmayacak olması. Arkada yer alan iki adet altın renkli temas noktası üzerinden şarj işlemi gerçekleştiriliyor. Muhtemelen bu noktaların şarj halkasına bağlanırken o üniteye temas edecek.

Ne var ki, daha önceki sızıntı saatin 5V/2A şarj özelliğiyle hızlı şarj desteği sunacağı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Bluetooth 4.2 ve Wi-Fi gibi dahili kablosuz bağlantı destekleri de cihazda bekleniyor.

Fotoğraflarda gördüğümüz bu özel çeşidin altın renkli dairesel çerçevesi yer alıyor. Üç adet butonun varlığı da, Samsung Gear S2’nin aksine, bu halkanın çeşitli işlevlere erişim sağlayacak şekilde dönüşe izin vermeyeceğini gösteriyor.

Bu arada Asus’un beklenen akıllı saati Huawei ve Motorola’nın cihazlarına göre biraz daha hantal görünüyor. Daha fazla ayrıntı için birkaç hafta içinde düzenlenecek IFA 2016’yı beklememiz gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER