Teknoloji

Asus ZenWatch 3 yuvarlak ekrana sahip olabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Asus  ZenWatch 3Berlin’de düzenlenecek IFA 2016 ile birlikte akıllı saat pazarı biraz daha canlanacak gibi gözüküyor. Samsung’un yeni akıllı saati Gear S3’ün IFA 2016’da görücüye çıkması bekleniyor. Android Wear platformunun önemli üreticilerinden biri olan Asus’un yeni akıllı saatinin de hazır olduğu konuşuluyor.

Asus ZenWatch 3 adını taşıması beklenen akıllı saat, şimdiden ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde boy göstermiş durumda. FCC belgeleri, Asus’un en yeni Android Wear saatinin tasarımı itibarıyla seleflerinden farklı bir yerde duracağını da gözler önüne seriyor.

Belgelere göre ZenWatch 3, yuvarlak bir ekrana sahip olacak. Asus’un aldığı karar çok sıra dışı olmasa da, yuvarlak ekranların akıllı saatlerde giderek daha sık görüleceğini işaret etmesi bakımından önem taşıyor. İlk dalgada piyasaya sürülen akıllı saatlerin büyük kısmında kare ekranlara yer verilse de, arkadan gelen ürünlerde bu trendin değişmeye başladığı görülmüştü.

Asus ZenWatch 3’ün teknik özellikleri belirsizliğini koruyor

ZenWatch 3’ün tasarımı konusunda önemli bir ipucu ortaya çıksa da, saatin teknik özelliklerine dair detaylar henüz gün ışığı görmüş değil. Asus’un yeni akıllı saatine dair tüm detayları öğrenmek için IFA 2016’yı beklemek gerekecek gibi gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER