Teknoloji

Asus ZenWatch 3 31 Ağustosta tanıtılacak

asus zenwatch 3Giyilebilir aksesuar dünyası için 31 Ağustos 2016 oldukça yoğun bir gün olacak gibi gözüküyor. Samsung yeni akıllı saatini bu tarihte duyuracağını daha önce açıklamıştı. Yeni giyilebilir ürünü merakla beklenen şirketlerden biri olan Asus da IFA 2016 kapsamındaki etkinliğini 31 Ağustosta düzenleyeceğini duyurdu.

Asus’un söz konusu etkinlikte ZenWatch 3’ü tanıtmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin yeni akıllı saatiyle birlikte kare ekrandan yuvarlak ekrana geçiş yapması bekleniyor. İnternete sızan belgeler de bunu doğruluyor. Asus’un da yuvarlak ekrana geçiş yapmasıyla birlikte Apple Watch kare ekranlı akıllı saat arayanlara kalan tek somut seçeneğe dönüşebilir.

Asus, yeni akıllı saatini görücüye çıkaracağı tarihi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Paylaşılan görselde “İnanılmaz geliyor” cümlesinin altında 31.08.16 tarihi ve logosu bulunuyor. Fotoğrafın paylaşıldığı tweette ise “Şimdi inanılmaz bir şeyin zamanı.” cümlesi dikkat çekiyor.

Asus ZenWatch 3 FCC belgelerinde boy göstermişti

Asus’un yeni akıllı saati ZenWatch 3, daha öncesinde ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde gün yüzüne çıkmıştı. Söz konusu belgelerde, akıllı saatin tasarımını doğrulayan çeşitli çizimler de yer alıyor. Ekranın kenarında üç buton barındırması beklenen ZenWatch 3’ün serinin daha önceki modellerine göre daha hantal bir görüntüye sahip olması öngörülüyor.

Asus’un ZenWatch serisi akıllı saatleri, daha öncesinde hem fiyatları hem de tasarımlarıyla piyasadaki diğer akıllı saatlerden farklı bir yerde konumlanmayı başarmıştı. ZenWatch 3’ün bu başarıyı sürdürüp sürdüremeyeceği konusunda ilk izlenim için 31 Ağustosu beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER