Teknoloji

Asus Zenfone 11 Ultra için çıkışın yaklaştığını gösteren bir işaret daha

asus zenfone 11 ultra

Asus Zenfone 11 Ultra hakkındaki haber ve sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Akıllı telefonun farklı ülkelerde sertifika kurumlarının veri tabanına giriş yapıyor. Zenfone 11 Ultra son olarak Avrasya Ekonomik Topluluğu’nun (EEC) veri tabanında boy gösterdi.

Zenfone 11 Ultra, EEC’nin veri tabanında AI2401 model numarasıyla yerini aldı. Bu nedenle telefonun ROG Phone 8’in yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olabileceği belirtiliyor. EEC’nin kayıtları telefona dair çok fazla detay vermese de, daha önce ortaya çıkan bir Geekbench testi sonucu Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin varlığını gözler önüne sermişti.

Zenfone 11 Ultra kutusundan kutusundan Android 14 yüklü olarak çıkacak ve telefonun 16 GB RAM taşıyan bir versiyonu da mevcut olacak. Akıllı telefon Geekbench’in testinden tek çekirdek performansıyla 2226 ve çoklu çekirdek performansıyla da 6649 puan aldı.

Asus Zenfone 11 Ultra yakında resmiyet kazanacak

Zenfone 11 Ultra daha önce de Google Play Console ve Bluetooth SIG gibi veri tabanlarında kendisini göstermişti. Akıllı telefon beş farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Sızıntıların artması, resmi duyurunun da çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER