Teknoloji

ASUS Zenbook Infinity’yi ucundan gösterdi: 15.5 mm. kalınlıklı kasa, Gorilla Cam 3

ASUS yeni ultrabook’u Zenbook Infinity Computex 2013 fuarında görücüye çıkacak. Şirket yeni dizüstü bilgisayarının daha ince ve hafif olacağını doğrularken, serinin eski modellerine kıyasla daha çekici bir ürünün tüketicileri beklediğinin sözünü verdi. Yeni Zenbook Infinity’de kasanın kalınlığı 15.5 mm.’ye inerken, alüminyum kasayla birlikte Corning tarafından üretilen Gorilla Cam 3 kullanıldı.

asus-zenbook-ux52vs-241012

Gorilla Cam 3’ü cihazın klavyesinde de kullanan ASUS, böylelikle klavyenin alt kısmını daha sert hale getirdi. Corning ve ASUS bu teknoloji sayesinde Zenbook Infinity’de çizilme ihtimalinin imkansıza yaklaştığını öne sürdü. Gorilla Cam 3’ün selefi Gorilla Cam ”ye kıyasla çizilmeye karşı üç kat daha dayanıklı olduğu daha önce Corning tarafından açıklanmıştı.

ASUS tasarıma dair bilgiler dışında Zenbook Infinity’ye dair özellikleri açıklamaktan kaçındı. Dizüstü bilgisayarda Intel’in Haswell mimarisi üzerine inşa edilmiş gelecek nesil Core işlemcilerinin kullanılması beklenirken, yüksek çözünürlüklü bir ekranın da en azından seçenek olarak sunulabileceği düşünülüyor. Zenbook serisinin 15.6 inç’lik ve yüksek görüntü kaliteli ekran barındıran bir modelini Avrupa’da satışa sunan şirketin bu yüksek çözünürlüğü 13.3 inç’lik ekranlara taşıyıp taşımayacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Zenbook Infinity’ye dair tüm bilinmeyenlerin ortaya çıkması için birkaç hafta daha sabretmek gerekiyor.

İlgili >> SlashGear

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER